Laulun alkeet -verkkokurssi (pilotti)

Tämä 4 viikon verkkokurssi opastaa vapaan äänenkäytön perusteisiin. Kurssi sisältää teoriatietoa ja harjoituksia video- ja äänimuodossa. Pilottiversio edulliseen hintaan vain 29,90! Lue lisää!

Aloita kurssi.

Mikä Laulakko?

Laulakko on kahden jyväskyläläisen laulunopettajan Miia Saaren ja Jaakko Pesun laulun verkko-opetuspalvelu. Olemme kahden eri genren asiantuntijana halunneet luoda laulun verkkokurssin, josta olisi apua mahdollisimman monelle eri tasoiselle laulajalle.

Meille on tärkeää, että kaikilla on lupa laulaa. Siksi suunnittelimme yhdessä kurssin, joka auttaa sinut alkuun ja eteenpäin laulutaipaleellasi.

Laula vapaasti -verkkokurssi aloitteleville laulajille

Olemme tahtoneet luoda kurssin, jossa jokainen laulamisesta kiinnostunut voisi harjoitella ilman paineita tai pelkoa. Tällä kurssilla lähdetään liikkeelle ihan perusasioista, joten se sopii myös sellaisille, jotka tykkäävät laulaa, mutta eivät ole koskaan käyneet laulutunneilla.

Neljä viikkoa kestävällä kurssilla etenet rauhallisesti harjoituksesta toiseen ja tutustut laulutekniikan perusteisiin. Opit harjoitteita, joiden avulla parannat tekniikkaasi pitkällä tähtäimellä ja äänesi alkaa soida vapaammin. Jokainen harjoitus on kuvattu selkein ohjein ja ääniharjoitukset on saatavilla lisäksi äänitteenä. Näin sinun ei joka kerta tarvitse katsoa ohjevideoa uudestaan.

Kurssia varten on luotu oma suljettu Facebook -ryhmä, jossa vastaamme kaikkiin kysymyksiin. Vaikka kurssin kesto on neljä viikkoa, jäävät materiaalit käyttöösi senkin jälkeen. Näin sinun on helppo palata harjoituksiin uudestaan.

Kenelle kurssi soveltuu?

Osta kurssi tästä!

Ota yhteyttä

Voit laittaa meille viestiä sosiaalisessa mediassa @laulakko tai lähettää sähköpostia osoitteeseen laulakko@gmail.com!